نویسنده = نقی پور، فریبا
ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی

دوره 39، شماره 2، تیر 1402، صفحه 173-145

10.22092/spj.2024.363832.1329

محسن اسماعیل زاده مقدم؛ فریبا نقی پور؛ مهدی قیافه داودی؛ سعید باقری کیا


اثر سطوح مختلف کودهای نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و ویژگی‏های کیفیت دانه دو رقم گندم دوروم [Triticum turgidum L. ssp. durum (Desf.) Husn]

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 171-204

10.22092/spj.2022.128660

سارا سنجانی؛ توحید نجفی میرک؛ فریبا نقی پور؛ سید شهریار جاسمی؛ علی قربانی


کیفیت دانه گندم‏ نان آبی تولیدی کشاورزان در اقلیم گرم و خشک جنوب ایران در سال‏های زراعی 1400-1397

دوره 38، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-31

10.22092/spj.2022.359946.1273

فریبا نقی پور؛ محسن اسماعیل زاده مقدم؛ سارا سنجانی؛ گودرز نجفیان؛ توحید نجفی میرک؛ سید شهریار جاسمی


گروه‏ بندی تعدادی از ارقام تجاری گندم نان ( . Triticum aestivum L ) آبی در ایران بر اساس ویژگی‏ های کیفیت دانه

دوره 37، شماره 2، تیر 1400، صفحه 225-241

10.22092/sppi.2021.356128.1232

حدیث فراهانی؛ محسن اسماعیل زاده مقدم؛ عبداله محمدی؛ خلیل زینلی نژاد؛ فریبا نقی پور